Érdekes

Betörés és ingyenpornó – férfiak vallanak őrült nőik legbetegebb húzásairól

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.10 | 13:18
  • trendindex: 5

Férfiak vallanak, név nélkül a Reddit terápiájának keretén belül, hogy mi volt a legsúlyosabb dolog, amit valaha átéltek az őrült nőjük mellett. A válaszokat tutira nem teszed zsebre…

(kép: Pixabay)

Virágcsokrokat küldözgetett magának a nevemben a munkahelyére…

„Megpróbálta titokban tartani a kollégái előtt, hogy szakítottunk, ezért aztán hatalmas virágcsokrokat küldözgetett magának az irodába a nevemben, hogy mindenki azt higgye, még együtt vagyunk. Egyébként azért rúgtam ki, mert azt hazudta, hogy terhes…”

Megfenyegetett, hogy feljelent gyerekmolesztálás miatt

„Amikor nem akartam folytatni a kapcsolatot, egyszerűen fogta magát, és megfenyegetett, hogy feljelent gyerekmolesztálás miatt. Mármint, hogy amikor én nála aludtam, molesztáltam a tízéves fiát. Az ilyennel mit tud kezdeni az ember? Nyilván teljesen kikészültem. Később kiderült, hogy mindenkinek azt mesélte, hogy verem: többször is durván leitta magát, és akkor tört-zúzott, csetlett-botlott, tele volt zúzódásokkal.”

Halálra éheztette a nyulamat, hogy bosszút álljon rajtam

„Miután szakítottunk, egy pár napig nem volt hová mennem, ezért megbeszéltük, hogy nála hagyom a nyulamat. Úgy volt, hogy amint lesz normális albérletem, visszajövök a nyúlért, és magammal viszem. Egy hét után arra érkeztem meg hozzá, hogy a nyúl mozdulatlanul fekszik a sarokban, körülötte a saját piszka, teljesen le van fogyva. Kiderült, hogy egy héten át nem adott neki se enni, se inni…. csak azért, hogy fájdalmat okozzon nekem, amiért elhagytam.”

Betört hozzám, és kutakodott a dolgaim között

„Azt már a kapcsolatunk elején láttam, hogy eléggé féltékeny típus, és igyekszik ellenőrizni minden lépésemet. De ami ezután jött, arra álmomban sem gondoltam volna. Betört hozzám, és átkutatta a fiókjaimat, szekrényeimet, ellopta a telefonomat, a tabletemet. Aztán lelécelt, és sírva sajnálgatott, amikor felhívtam, hogy betörtek hozzám. Nagyon aggódott értem, egészen meghatódtam… amíg ki nem derült egy szemfüles szomszédnak köszönhetően, hogy ő maga volt az, aki betört hozzám. Amikor szembesítettem, zokogva mindent bevallott, bocsánatot kért, visszaadta a cuccaimat is… láttam, hogy ez a nő teljesen kattant, úgyhogy végül nem tettem feljelentést az ügyben.”

Mindenkinek azt mesélte, hogy bántalmazom…

„Az első barátnőm – tizenhat-tizenhét évesek voltunk – mindenkinek azt mesélte, hogy verem, mint a répát. Amikor az emberek arról faggatták, hogy akkor miért marad mégis velem, azt mondta, hogy azért, mert jó a szex. Miután szakítottunk, olyan rossz hírem lett, hogy az új barátnőm anyja eljött, hogy személyesen szembesítsen a pletykákkal, miszerint bántalmazó vagyok. Ennek az egésznek már tíz éve, de még mindig állatira ideges vagyok, ha csak eszembe jut. Természetesen soha az életben nem emeltem kezet rá…”

Három héten át minden nap székletet postázott a nevemre…

„Két hétig se randiztunk, aztán megmondtam neki, hogy nem igazán egymást keressük, és sok sikert kívántam neki az igazi megtalálásához. Nem igazán vette jól a kanyart. Személyesen csak hűvösen elköszönt, de aztán három héten keresztül minden áldott nap kaptam tőle egy borítéknyi székletet, amit egyenesen a postaládámba hajított.”

Felvette, ahogy szexel az új pasijával, és elküldte nekem…

„El sem tudom képzelni, mi járhatott a fejében, amikor elküldte nekem a vad, állatias hangokkal kísért szexuális aktus felvételét, amit az új barátjával ejtett meg. Igazából annyira megdöbbentem, hogy se köpni, se nyelni nem tudtam…”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló