Érdekes

Ez az, amire a nők titokban vágynak az ágyban

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.11 | 14:18

Egy zárt női csoportban tettük fel a kérdést, hogy meséljenek a nők, mégis mi az, ami a leginkább beindítja őket. Nos, a preferenciák listája igencsak változó...

Mondd ki, hogy mire vágysz!

A 27 éves Jana szereti, ha a férfi nyíltan kommunikálja a vágyait:

„Fontos számomra, hogy a partnerem őszintén elmondja, hogy mi az, ami a legjobban bejön neki az ágyban. Nem bánom, azt sem, ha akció közben finoman irányítgat, illetve egy-két szóval jelzi, hogy mi esik neki jól. Nem kell kiselőadást tartani, persze, de egy kis iránymutatás az lején mindig jól jön, hiszen hiába figyelem a jelzéseit, azért gondolatolvasó nem vagyok.”

Vállald be a meredekebb dolgokat is!

Dóri, 25 éves, nem bánja, ha a pasi a kicsit pikánsabb vágyait is megosztja vele, és aztán kettesben eldöntik, hogy mi az, ami mindkettejük fantáziáját megmozgatja:

„Az a tapasztalatom, hogy ha adott a kölcsönös vonzalom és már a bizalom is kialakult, szinte bármit bevállalok. Azt hiszem, a legtöbb nő így van ezzel, de ehhez tényleg kell egyfajta érzelmi közelség, ami egy-két éjszaka után általában még nem alakul ki. Szóval, szeretem, ha a férfi a pikánsabb, perverzebbnek hitt vágyait is elmondja… és tudjátok, mi van? Tízből kilenc esetben én is szívesen kipróbálom a dolgot.”

Nem bánom, ha irányít!

A 23 éves Sára kimondottan szereti azokat a pasikat, akik irányítják:

„Tudom, hogy ez egy nagyon megosztó dolog a nők körében, és sokan épp attól vannak rosszul, ami nekem a legjobban bejön. Hogy is mondjam? Hát, szeretem, ha a srác irányítja a fejemet orális szex közben. Igen, igen, tudom, hogy a legtöbb nőnek ez nem tetszik, mert úgy érzi, mintha kényszerítenék azzal, hogy a fejét forgatják, de engem nagyon fel tud izgatni a dolog. Az a baj, hogy amikor az új pasimnak ezt elmondom, mind azt hiszi, hogy csak udvariaskodom – miért nem hiszik el, hogy őszintén mondom, hogy ettől indulok be?”

A bókok az ágyban szinte minden nőt elvarázsolnak.

Nati 34 éves, és imádja, ha kedves és szexi dolgokat mondanak neki az ágyban:

„Engem a bókokkal lehet a leginkább levenni a lábamról szex közben. Azt hiszem, ez a titka annak is, hogy bármit kipróbáljak az ágyban. Ha a férfi dicséri a testemet, a mozdulataimat, teljesen felpörgök. Beszélgettem erről a múltkor a barátnőimmel, és ők is egyetértettek abban, hogy igazi endorfin-adrenalin löketet ad, ha a srác a rajongásig dicséri azt, ami bejön neki, és látom rjta, hogy tljesen felizgatom. Az orálozásban is azt szeretem, amikor mondja közben, hogy jó, és közben ezt látom is rajta…”

A kezek szerepe orális szex közben igenis fontos!

A 22 éves Juli úgy vélekedik, hogy a kezek sokszor háttérbe szorulnak orális szex közben, amiért nagy kár:

„Szeretem, ha a pasim rajtam dolgozik a nyelvével, de közben az ujjai se pihennek. Imádom, ha hozzám ér, és az ujjakat is beveti a szeméremajkak, a hüvely, az ágyék és a combok környékén… vagy akár a popsinál. Ez egy nagyon érzékeny terület, és minél több inger éri, annál jobban felizgul a nő. Miért hajlamosak erről sokan ennyire megfeledkezni? Ez olyan, mintha mi csak a péniszt kényeztetnénk, és a herékhez nem nyúlnánk.”  

És még mindig nincs vége, hamarosan folytatjuk!

Nyitókép: Maru Lombardo, Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló