Érdekes

Mindenki hátradőlhet, a 23-ai világvége a NASA és a nagy egyházak szerint is elmarad. Már megint.

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.23 | 15:13
  • trendindex: 10

Egy magát kereszténynek és tudósnak nevező illető lőtt a szeptember 23-ai dátummal eléggé mellé.

Nyugodtan tervezz vasárnapra is, mert a Huffington Post lerántja a leplet azokról a szanaszét osztott apokalipszis-elméletekről, melyek amerikai önjelölt tudósoktól indultak. Jim Bakker világvége jóslata például bibliai elemek sajátos összeollózásán alapul, melyekből egy szovjet sci-fire hajazó, inkább szórakoztató, mint oktató jellegű video-verzió is készült. A hétfejű holdgyík szeme láttára szülő, napba öltözött asszony katasztrófafilmbe torkolló történetét már közel négymillióan nézték meg:

Ehhez jön még hozzá David Meade matekja, aki az augusztus 21-ei, Amerikában totalitásában látható napfogyatkozás utáni 33. napra teszi az elragadtatás eseményét. (A Biblia szerint amikor Krisztus másodjára is visszatér, akkor az égbe felemelve magával viszi az övéit).

Jézus 33 évet töltött itt a Földön, az Elohim, Isten egyik neve is 33 alkalommal szerepel a Szentírásban. Ez egy különleges szám. Csillagászkodom, és összevetettem a Bibliával, amit látok.

Bolgyónk teljes pusztulását nem jövendöli meg, viszont hisz abban, hogy ideér szeptember 23-án a Nibiru nevű kisbolygó, amely eseményt követően az a világ, amit eddig ismertünk, véget ér.

Ez az égitest felel majd egy globális katasztrófáért – melynek létezését a NASA munkatársai egyáltalán nem erősítik meg. Sőt, a nagyobb egyházak is elzárkóznak ettől az állásponttól. A Fox News számol be arról, hogy

Sem a római katolikus, sem a protestáns, de még a görög-keleti ág sem osztja Meade nézeteit.

A Christianity Today oldal részéről Ed Stetzer így vall:

Meade egy önjelölt vezető, akinek nem kellene címlapokra kerülnie. Nincsenek titkos számkódok a Bibliában, ezért nincs is szükség a keresztény numerológia nevű irányzatra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.