Érdekes

Mekkora az átlagos férfi nemi szerv valójában? Most végre megtudjuk!

  • Szerző:nuus
  • 2021.10.04 | 12:48

Rengeteg tanulmány létezik a pénisz méretével kapcsolatban. Ami bemondásra épülő adatokra támaszkodik, azt a tudósok nem is veszik komolyan...

A BJU International című szaklap a napokban húsz (!) különböző tanulmány adatait gyűjtötte össze, hogy minél többet tudhassunk meg a férfi nemi szervről – természetesen szigorúan tudományos keretek között. Néhány felfedezés egészen megdöbbentő…

A tudósok nagyon elővigyázatosak voltak, amikor több száz tanulmány közül kiválasztották azokat, amelyeket közkinccsé teszik az összehasonlító analízis során. Kizárólag olyan anyag kerülhetett képbe, amelynek esetében a kutatás során a szakemberek lemérték a péniszt… mivel az emberek hajlamosak füllenteni, ha a méretről van szó. Emellett kizárólag olyan tanulmányokat vettek figyelembe, amelyeknek legalább ötven résztvevője volt, akik elmúltak már 17 évesek.

Nézzük, mit tudtunk meg az átlagos péniszmérettel kapcsolatban…

  • Az átlagos pénisz bevetés közben 14,5 cm.
  • Nyugalmi állapotban 9,1 cm.
  • Az akcióban lévő pénisz körmérete 11,6 cm.
  • Az átlagos ernyedt pénisz körmérete 9,3 cm.

Igaz-e, hogy a magasságunk sejteti, mekkora a péniszünk? A tudósok rengeteg összefüggésről igyekeztek lerántani a leplet ezen a fronton, és bizony azt is felfedezték, hogy a magasság és a péniszméret között van egyáltalán korreláció. Viszont ez sem abszolút: kis ember valóban járhat nagy bottal, de gyakoribb, hogy a átlagos magassághoz átlagos péniszméret tartozik. Ezen a fronton tehát semmire sincs garancia.

Nem, nem, igaz az sem, hogy annak, akinek nagy lába van, a nemi szerve is méretes lesz. Gyakori tévhit, hogy a mutatóujj hossza mindent elárul, de a szakemberek erre sem találtak bizonyítékot. Sőt, kiderült az is, hogy a nagyobb herék sem jelentik azt, hogy a pénisz is a nagyobbak közé sorolható. Ezenkívül a testtömeg-indexet is vizsgálták, de az sem sejteti, hogy mire lehet számítani a nadrág alatt. Óriási meglepetés, hogy kiderült továbbá az is, hogy tévhit, hogy a fekete férfiak pénisze nagyobb volna, mint a fehéreké! A jelek szerint az etnikai hovatartozás semmit sem árul el a péniszméretről.

Ki hitte volna, igaz?

kép: Charles Deluvio, Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.