Érdekes

Az ijesztő bohócok börtönbe mennek Németországban

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.30 | 14:03

Hiába Halloween, hiába a rémes bulik, az ijesztő bohócok ellen zéró tolerancia lépett életbe Németországban.

clownfekvo1651736_1920
Fotó: Pixabay

Ijesztő bohócnak öltözve megrémíteni a gyerekeket és embereket, elég hülye időtöltésnek hangzik, mégis járványként söpör végig Európán is szokás. Angilában már Batman védi meg a kicsiket, de a németek még ennél is tovább mentek. Még Halloween idején is a rendőr fogja bevinni azt, aki ijesztő bohócnak öltözve rémisztget másokat. Drakulának öltözni oké, Frankenstein mehet, boszorkányok repkedhetnek, csak a bohócok vannak tiltólistán.

A helyzet annyira komoly, hogy a német belügyminiszter, Thomas de Maizière személyesen foglalkozott az üggyel. A tiltás kapcsán kiemelte, hogy tényleg a zéró tolerancia elvét fogják követni a bohócokkal szemben, nem számít a Halloween sem. Az indoklása szerint

az erőszaknak sokféle formája van, és ijesztő bohócként félelmet kelteni ugyanolyan erőszakos cselekedet, mint bármi más, ami árt az állampolgároknak.

Így a rendőrök fontos feladata, hogy megvédjék a gyerekeket egy erőszakos cselekedettől. A Nuusnál a többség amúgy sem bohócpárti, de nézve az ijesztő bohócmaszkokat, szurkolunk a németeknek.

Bónusznak a legijesztőbb lefilmezett bohóc támadások.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.