Érdekes

Ingyen telefonért vette fel az iPhone 7 nevet

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.01 | 10:40

Ukrajnában nevet változtatni sokkal olcsóbb, mint kifizetni a telefon árát. Ettől még ritka nagy hülyeségnek tűnik az immár iPhone Sim nevű srác lépése.

Nehéz idők nehéz döntéseket kívánnak – valami ilyesmire juthatott Olekszander Turin, aki pár napja már iPhone Simnek azaz iPhone Hétnek hívnak. A húsz éves Turint egy kijevi elektronikai üzlet hirdetése győzte meg. A bolt ingyen iPhone 7-est ígért az első öt embernek, aki megváltoztatja a nevét. Egy új Apple telefon 850 dollárnak megfelelő összegbe kerül Ukrajnában. A névváltoztatás viszont körülbelül két dollárba és némi ügyintézésbe – írja az AP hírügynökség.

A most már Sim nevet viselő férfi családja elsőre meglepődött a döntésen. “Nehéz volt elfogadni, és megérteni, hogy ez egyáltalán igaz” – mondta Sim nővére, majd hozzátette, hogy a név is az önkifejezés része.

Sim nem tervezi az egész életét ezzel a névvel leélni. Elképzelhetőnek tartja, hogy mielőtt gyerekeket vállal, visszaveszi a legénykori nevét.

És hogy nagy hülyeséget csinált-e Sim? Valószínűleg igen, de biztos nem akkorát, mint azok, akik a kétezres évek fordulóján azóta megszűnt dotkom cégek logóit és webcímeit tetováltatták magukra. Igen, az arcukra is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló