Érdekes

Ingyen telefonért vette fel az iPhone 7 nevet

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.01 | 10:40

Ukrajnában nevet változtatni sokkal olcsóbb, mint kifizetni a telefon árát. Ettől még ritka nagy hülyeségnek tűnik az immár iPhone Sim nevű srác lépése.

Nehéz idők nehéz döntéseket kívánnak – valami ilyesmire juthatott Olekszander Turin, aki pár napja már iPhone Simnek azaz iPhone Hétnek hívnak. A húsz éves Turint egy kijevi elektronikai üzlet hirdetése győzte meg. A bolt ingyen iPhone 7-est ígért az első öt embernek, aki megváltoztatja a nevét. Egy új Apple telefon 850 dollárnak megfelelő összegbe kerül Ukrajnában. A névváltoztatás viszont körülbelül két dollárba és némi ügyintézésbe – írja az AP hírügynökség.

A most már Sim nevet viselő férfi családja elsőre meglepődött a döntésen. “Nehéz volt elfogadni, és megérteni, hogy ez egyáltalán igaz” – mondta Sim nővére, majd hozzátette, hogy a név is az önkifejezés része.

Sim nem tervezi az egész életét ezzel a névvel leélni. Elképzelhetőnek tartja, hogy mielőtt gyerekeket vállal, visszaveszi a legénykori nevét.

És hogy nagy hülyeséget csinált-e Sim? Valószínűleg igen, de biztos nem akkorát, mint azok, akik a kétezres évek fordulóján azóta megszűnt dotkom cégek logóit és webcímeit tetováltatták magukra. Igen, az arcukra is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló