Érdekes

Gyász, odavan Gary, a vicces kecske

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.17 | 11:19

Belső vérzés miatt altatták el az állatot, akit az ausztrál komikus, Jimbo Bazoobi tett világhírűvé.

 Jimbo Bazoobi által lett ismert a Gary nevű kecske, aki mostanra már 1,7 millió Facebook-követővel bírt, és fontos Youtube személyiség volt. Ausztráliában, de az Egyesült Államokban is több mint ezer előadáson szerepelt a humoristával. Amikor 2013-ban Sidney-ben a Kortárs Művészetek Múzeumának kertjében lelegelte a virágágyást, Bazoobi színes kalapban ültette be az ausztrál bíróságra Garyt, akiről a bíróság kimondta, hogy nem a vandalizmus vezette a tettében, igaz több mint százezer forintnak megfelelő bírságot azért ki kellett csengetnie a kecskének és legjobb barátjának.

Az ausztrál komikus a rajongókkal együtt gyászol, ugyanis a bak nincs többé. Állatorvosok állapították meg, hogy Garynek belső vérzése volt, melyet egy, a szívénél elhelyezkedett daganat okozott.

Humorista tulajdonosa egy megindító poszttal búcsúzott a jószágtól, akiről egy darabig azt hitték, hogy csak fel volt puffadva.

Kedves Gary-rajongók, Jimbo vagyok. Most sajnos nem viccelek, mint bolondok napján szoktam. Gary kimúlt november 16-án, el kellett altatnunk. Ezt egy akut szívtumor-okozta belső vérzés miatt javasolta az állatorvos. Nem akartuk megvárni, míg fájdalmak közt fullad meg. Filmre vettem, ahogyan 1500 kilométert autóztam vele, hogy több doktor is lássa. Sokáig azt hittük, hogy szegényke csak felpuffadt, de három orvos se tudta megfelelően diagnosztizálni. Ha kialszom magam, összevágom a videót. És rá kell néznem a nőmre, meg a két gyerkőcre is, ami egy darabig el fog tartani. Hiányzol, Gary! Sok embernek okoztál vidám perceket. Béke poraidra, cimbora!

A Ladbible elárulja, hogy Jimboék közös története két éve indult, amikor a közösségi oldalra tett fel a férfi videókat.

Love is Love #garythegoat

A post shared by Gary The Goat (@realgarythegoat) on

A filmecskékből láthattátok, mennyire laza arc volt ez a patás. Ezért is tekintettem a haveromnak. Sokkal több mindent felfogott, mint amit gondolna róla az ember. Nyugodt, de érdeklődő állat volt, akinek megvannak a maga szokásai.

írta a hat évet élt Garyről Jimbo.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló