Érdekes

Nőnek adta ki magát: 38 pasit vert át a társkeresőn, több milliót lopott tőlük

  • Szerző:nuus
  • 2022.12.09 | 14:48

Sokat hallunk az online társkeresők buktatóiról, de azt gondoltuk, hogy ez az örök klasszikus már kiment a divatból. Hát, nem.

zsarolás bűntette, csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság három hónappal hosszabbítsa meg annak a férfinak a letartóztatását, aki egy társkereső felületen nőnek adta ki magát, majd zsarolással pénzt csalt ki más férfiaktól.

Az elkövető több kamuprofillal rendelkezett, női álneveket használt és különböző ürügyekkel pénzt kért a férfiaktól. Miután azok nem akartak fizetni, megzsarolta őket, hogy nyilvánosságra hozza a beszélgetéseiket. Volt olyan, aki 80 ezer forintot fizetett, hogy találkozhasson a csalóval, ezt követően pedig több százezreket utalt a számlájára, hogy abból finanszírozhassa az orvosi kezeléseit. Amikor az áldozat rájött a csalásra, a férfi 520 ezer forintot követelt tőle cserébe azért, hogy ne szivárogtassa ki a beszélgetésüket és a személyes adatait. Az egyik áldozatot ezzel a módszerrel több, mint 2,3 millió forinttal rövidítette meg.

Ez a gyönyörű modell a Tinder-csaló új barátnője

A csalót először egy hónapos börtönbüntetésre ítélték, ezt követően azonban az ügyészség indítványozta a letartóztatás meghosszabbítását 2023. március 17-ig.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló