Érdekes

Idén karácsonykor ez a mázlista lány kapta meg Bill Gates ajándékát

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.28 | 07:16

Az idei karácsony lesz valószínűleg a legemlékezetesebb annak a lánynak, akit a Reddit karácsonyi akciójában éppen Bill Gates húzott. Az már évek óta köztudott, hogy a Microsoft atyja minden évben a legmenőbb csomaggal ajándékozza meg azt, akit a "titkos Mikulás" alkalmából húz, 2017-ben is kitett magáért.

Fotó: redditgifts.com

A csomagban egy hatalmas, közel 14 kilós plüssmacska volt, valamint egy kézzel írt levél és egy fotó Gatesről, ahogy éppen a macskával pózol, bizonyítva a csomag hitelességét. A legszebb azonban mégis az, hogy óriási adományt küldött a lány által nagyra becsült macskamenhelyeknek.

Fotó: redditgifts.com

Tudjátok mi a legjobb? Hogy valamelyik nap, mikor én valószínűleg unottan kávézgattam a munkahelyemen, Bill Gates valahol egy hivatásos fotóssal készíttetett magáról egy portrét a hatalmas macskával, hogy engem meglepjen vele

– meséli a lány.

Egy videót is megosztott, amiben megköszöni a csodás meglepetést, a meghatottsága pedig elég szembetűnő:

Bill Gates was my Reddit Secret Santa??

Subscribe if you’d like me & Pusheen to keep you updated on my journey to that no-kill shelter I’m dreaming of and various cat escapades along the way 😉 — This is to my good buddy, Bill. Thank you so much!! Your gifts meant the world to me.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló