Erotika

Egy tanulmány szerint ilyen pasiktól lesz orgazmusa a nőknek

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.03 | 06:45
  • trendindex: 2

A University of Albany kutatói kérdeztek meg egy csapat heteroszexuális kapcsolatban élő nőt arról, hogyan segíti őket a partnerük abban, hogy eljussanak a csúcsra, valamint mik azok a tényezők, melyek befolyásolják azt, hogy a szeretett férfi kielégíti őket vagy sem.

A válaszok összességében nem valami bíztatóak. A tanulmány szerint a nők nagyobb eséllyel élnek át orgazmust, ha a párjuk gazdag, nem szenved önbizalomhiányban és természetesen jóképű is. Nagyobb intenzitással érnek a csúcsra akkor, ha partnerüket vonzónak találják, több nő külön kiemelte, hogy a széles vállakat preferálják.

Az orgazmus intenzitása összefügg azzal, hogy a nők mennyire találják vonzónak párjukat, hányszor szeretkeznek egy hét alatt.

Arra is fény derült, hogy a nők sokkal gyakrabban és sokkal szívesebben bújnak ágyba olyan férfival, aki meg tudja őket nevettetni. Egy jó humorú férfit sokkal szívesebben csábítanak el, az orgazmus gyakorisága pedig kiemelkedően magas, ha más partnerekkel hasonlítják össze az eredményt.

Fotó: Pixabay / Madalinlonut


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló