Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Valóban a méret a lényeg? Nők vallanak a férfiak fő parájáról

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.22 | 06:41
  • trendindex: 2

A Redditen a napokban felmerült az örök kérdés: vajon valóban a méret a lényeg, ha péniszről van szó? Nők, meglepő őszinteséggel, a hmmm... sikamlós témáról.

Tök mindegy, mekkora…

„Volt már dolgom kicsi, nagy és átlagos pénisszel is, szerintem nem olyan nagy sztori ez az egész. A nagy azért volt jó, mert nagyon hosszú előjáték kellett ahhoz, hogy egyáltalán fizikailag lehetséges legyen az aktus. A kicsi azért volt jó, mert ami a méret szerénysége miatt hiányzott, az a gyorsaságban és az állóképességben pont visszajött, tehát az azért volt élvezetes. A hosszú pénisznél a türelem és az előzékenység a nagyon fontos, a kicsinél meg az, hogy magabiztos és gyakorlott legyen a férfi, ne pedig szorongjon és kompenzálni próbáljon a mérete miatt. Szóval, én is azt mondom, hogy nem a méret a lényeg, hanem az, hogy a gazdája mit hoz ki az adottságaiból.” (29 éves nő)

Nem csak egyféleképpen lehet kielégülni

„Volt egyszer egy pasim, akivel nagyon nagy volt a szerelem. Igazi romantikus randi-sorozat, fokozatos kerültünk közel egymásoz, semmi kapkodás. Örültem, hogy végre nem csak arra kellek egy férfinak, de nagyon furcsa volt, hogy amikor már később az öve alá nyúltam volna, mindig gyengéden arrébb vitte a kezemet. Az első éjszakánk szuper volt: nagyon hosszan csókolóztunk, igazi 10 pontos csókkirály volt ez a fiú. Aztán lekerült rólam a bugyi, és hosszasan kényeztetett: órákig élveztem, több orgazmusom is volt. Nem győztem köszönetet mondani az átélt csodákért, fantasztikus volt. Viszont akkor éjjel nem is láttam, hogy mi van a nadrágjában. Később megértettem, hogy miért: nem csak az volt a problémája, hogy ötcentis volt, hanem az is, hogy korai magömlése volt, és nagyon nehezen állt fel neki. Nem tudom, miért, de sose tudtunk szeretkezni, viszont én mindig hatalmasakat élveztem az egyéb kényeztetések által. Remélem, azóta már megtalálta azt a nőt, aki imádja őt a szuperképességei miatt, és együtt meg tudták oldani a többi problémát is…” (26 éves nő)

Minden akadály legyőzhető

„Az én férjem eleve extrém magas, 2 méter fölött van, adja magát, hogy a férfiassága se kicsi. Én egy 160 centis csaj vagyok, szóval nem volt könnyű ez az egész. Előfordult, hogy hiába vigyázott rám, megsérült a méhszájam, ami ritka egy fájdalmas dolog. A másik felem utána nagyon szégyellte magát. Mivel szeretjük egymást, és nem akartuk, hogy a kapcsolatunk emiatt legyen vége, szakemberhez fordultunk. A segítségével megtanultuk, hogy edzhetem a hüvelyizmokat, hogyan tágíthatunk az előjáték keretében, és melyek azok a pózok, amelyek a legjobbak akkor, ha jelentős a méretkülönbség a férfi javára. Már tíz éve együtt vagyunk a férjemmel, és ez a dolog csak még közelebb hozott minket egymáshoz: tudjuk, hogy minden akadály legyőzhető, ha szeretjük egymást, és türelmesek vagyunk mindketten.” (43 éves nő)

Az összhatás a lényeg

„Én biszexuális vagyok, de tizenhét-tizennyolc éves koromig azt hittem, hogy csak a lányok érdekelnek. Tizenkilenc éves voltam, amikor először voltam fiúval, és ötször is le kellett feküdnünk, mire végre éreztem, hogy történik valami. Ő nem volt egy nagyfiú, meg is lepődtem, hogy hé, ennyi az egész? De nem volt összehasonlítási alapom, és megszoktam, hogy a partner az ujjait és a nyelvét használja. A következő barátom már átlagos méretű volt. Nem hinném, hogy ettől lesz jó vagy rossz a kapcsolat, vagy akár maga a szex. Ez az egész az összhatáson múlik.” (23 éves nő)

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló