Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Minden országban ingyenes lett a prémium pornó

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.03.25 | 18:18

Világszerte minden országban ingyen pornót ad a koronavírus miatt otthon maradóknak a PornHub. A prémium tartalmakat április 23-ig ingyenesen nézhetjük.

Az olaszok után végre minden országban ingyen pornóval kedveskedik a koronavírus miatt otthon maradóknak PornHub. A prémium tartalmakat kínáló videótár április 23-ig ingyenesen lehet megnézni. Legalább lesz mire elhasználni azt a rengeteg WC papírt.

A világ egyik legnagyobb pornóoldala, a Pornhub a hetekben úgy döntött, hogy sajátos módon próbál meg segíteni az embereknek. Mi is írtunk arról, hogy Olaszországnak ingyen adta a prémium tartalmakat. Hamarosan bővült a lista, a Franciaországgal és Spanyolországgal. Végül mindenki, világszerte, minden országban április 23-ig ingyen nézheti.

Minél több embert szeretnénk arra bírni, hogy otthonmaradásukkal is segítsék a vírus terjedésének lassulását. Így nekik szeretnénk kedveskedni ezzel a gesztussal. A videókon befolyó összeg 85%-át a pornósok kapják meg, hiszen nekik is nehéz ez az időszak, mert nem tudnak úgy dolgozni, mint előtte.

-mondta Corey Price a PornHub elnöke.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.