Erotika

A reggeli a legfontosabb? Ezért érdemes reggel szexelni!

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.25 | 19:22

Sokkal egészségesebb, mint az esti együttlét?

Forrás: Unsplash

Bár az esti intim pillanatok sokak számára bevált gyakorlatként jól működnek, a reggeli szeretkezés is lenyűgöző élmény és rengeteg érv szól mellette. Nézzük, milyen előnyökkel járhat:

3 csillagjegy, akinek a legerősebb a szexuális kisugárzása

  1. Frissesség és energia:

Reggelente a testünk kipihent és energikus állapotban van. Az alvás segít ellazulni és feltöltődni, így amikor felébredünk, frissesség és vitalitás árad belőlünk. Ez az energiaszint kiváló lehetőséget nyújt az intim együttlétre. A reggeli szexuális aktus során a fokozott energiaszint hozzájárulhat a dinamikusabb és intenzívebb élményhez.

  1. Stabil hormonszint:

A reggeli órákban a testünkben megnő az endorfinok, a dopamin és az oxitocin hormonok szintje. Az endorfinok boldogságérzetet és jó közérzetet biztosítanak, a dopamin a vágyat és az izgalmat fokozza, míg az oxitocin segít erősíteni a kötődést és az intimitást a partnerünkkel. Ezek a hormonok ideális kémiai koktélt alkotnak a reggeli szexuális aktus során.

  1. Egészségügyi előnyök:

A szexnek számos egészségügyi előnye van, függetlenül attól, hogy melyik napszakban kerül rá sor. A reggeli szexuális aktus során azonban néhány specifikus előnyt is élvezhetünk. A szex során felszabaduló endorfinok és az aktivitás során elégetett kalóriák javíthatják a hangulatunkat és az anyagcserét is felgyorsíthatják. A vérkeringés fokozódik, ami jó hatással lehet a szív- és érrendszerre. Emellett a reggeli szex segíthet enyhíteni a stresszt, így egész nap jobb lesz a hangulatunk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló