Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Nagyon jót szexelt az exével, csak közben megcsalta a férjét

Pedig azt mondja, remek ember a férje.

„A férjem 37 éves, és imádja a sportot. Ha nem biciklizik vagy fut hétvégén, akkor sziklát vagy hegyet mászik. Ebben az egészben én nem veszek részt, többnyire otthon vagyok és vigyázok a két gyerekünkre. 35 éves vagyok, péntek esténként más otthon lévő anyukákkal szoktam borozgatni.

Velük voltam, amikor belefutottam az exembe, akit jó volt viszontlátni. Még huszonévesen voltunk együtt, ő most szingli és 34 éves. Azért mentünk szét, mert elkezdett drogozni, viszont most egészségesen és sportosan néz ki.

Ezután hazamentem, viszont írt egy üzenetet, hogy meginna velem egy kávét. Beleegyeztem, a férjem elment sportolni, a gyerekek pedig az anyámnál aludtak aznap. A kávéból néhány ital és vacsora lett, ahonnan hazakísért, bejött és szexszeltünk. Elképesztő volt, rájöttem, hogy a férjemmel nagyon unalmassá váltak az együttlétek.

Másnap reggel viszont már undorodtam magamtól, amikor mentem a gyerekekért. Mit gondoltam, hogy megcsaltam a férjemet? Azóta is ír nekem, de nem tudom, mi tévő legyek.”

(The Sun)

Címlapkép: 123rf


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló