Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

A legnépszerűbb pornóoldalakat is kezdik meghódítani a plus-size szereplők

  • Szerző:nuus
  • 2019.10.04 | 16:45

Úgy tűnik nem csak a divat világában, hanem a pornóiparban is megtörténik az áttörés.

A pornó soha nem az átlagos testekről szólt, hanem az eltúlzott méretekről, így eddig is működtek az élvonalban olyan pornós csajok, akik hatalmas mellekkel és méretes fenékkel, teltebb idomokkal voltak megáldva. Ha viszont valaki kifejezetten kövér női testeket akart látni, annak alternatív oldalakra kellett látogatnia, és a BBW (Big Beautiful Woman) kategórián belül kellett keresgélnie. Ez viszont mostanában megváltozni látszik, ugyanis a legnépszerűbb pornóoldalak is beemelnek egy-egy plus-size modellt a repertoárjukban, és már nem probléma nekik olyan csajokkal dolgozni, akik nem csak a mellméretük, hanem mondjuk a hasi redőik száma alapján is kiemelkedőek.

Az utóbbi időben a Brazzers vagy mondjuk a Blacked is több videót készített például Julie Cash-sel, aki azért már nem a teltkarcsú kategória:

Sofia Rose pedig már igazán nehézsúlyúnak számít, ilyen idomű hölgyeket pár éve még egyáltalán nem lehetett látni a tömegigényeket kielégítő pornóoldalakaon. Ő szintén a Brazzers-en debütált nemrég, ami a világ egyik, ha nem a leghíresebb pornóoldala. Mi ez, ha nem a BBW áttörése? Plus-size pornóforradalom!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.