Erotika

Visszahozhatja a meztelenséget a Playboyba Hugh Hefner fia

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.27 | 07:08

Újra helyreállhat a világrend, visszatérhetnek a cicik a Playboyba. Hugh Hefner 90 éves, egészségügyi okok miatt nem tud már dolgozni, fia, a 25 éves Cooper vette át a helyét a magazin havi kreatív főszerkesztőjeként. Coopernek sosem tetszett, hogy megszűnt a meztelenség, előlépése változást hozhat.

Cooper Hefner a kezdetektől hevesen ellenezte a meztelenség megszűnését a Playboyban. Most fontos pozíciót kapott a magazinnál, vélhetően végez némi aknamunkát, hogy visszahozza a ciciket.

De a Playboy rajongóknak a pezsgőzéssel még várni kell: bár az ifjú Hefner kinevezése egy lépés a meztelenség felé, a lap többségi tulajdonosa, a Rizvi Traverse vezérigazgatója nem akar változtatni a jelenlegi irányvonalon. Ben Kohn, az ideiglenes Playboy-vezérigazgató szóvivője azt mondta, hogy jelenleg nem tervezik megváltoztatni a meztelenség szintjét. – írja a New York Post.

Tavaly március óta adják ki a puritán Playboyt, amivel a jelenlegi vezetés elégedett, hiszen olyan új, profitáló szponzorációs kapukat nyitott meg, ami a meztelenkedéssel nem lenne összeegyeztethető.

Cooper Hefner (balra) apjával, Hugh Hefnerrel (középen) és annak jelenlegi feleségével, Crystal Hefnerrel. Kép: Getty/Charley Gallay
Cooper Hefner (b) apjával, Hugh Hefnerrel (k) és annak jelenlegi feleségével, Crystal Hefnerrel (j). Kép: Getty/Charley Gallay

Cooper az alábbiakat mondta ennek kapcsán: “A márka több szempontból nem fog változni, mivel számos sikeres és kreatív, ünneplésre méltó üzleti eredményt ért el az elmúlt években. De ahogy közeledünk az alapítás 64. évfordulójához, biztosíthatom, hogy bizonyos tekintetben változik majd a formula.”

Mondjuk úgy, hogy fontos év lesz a 2017 a mi nyuszinknak.

– tette hozzá a NY Postnak írt emailjében.

Az elmúlt időszakban komoly változásokon esett át a lap és a vezetőség. Huszonvalahány munkatársat kirúgtak, a főszerkesztő, Jason Buhrmester Cooper érkezése miatt hamarosan önként áll fel a székéből, két hónappal ezelőtt pedig azt a Cory Jones-t bocsátották el, aki 2014-ben 230 százalékkal növelte meg a weboldal forgalmát. Az ő helyüket Hugh Garvey veszi át, aki 2012 óta dolgozik a magazinnál.

Arról is a Post, hogy az évi tizes lapszám helyett kéthavonta jelenhet meg a jövőben a Playboy.

Cooper érkezésére nem lehet fogni az összes változást, nyilvánvalóan látszik, hogy ő csak egy szereplő a sok közül a magazin életében. És lehet, hogy nála nagyobb halak azok, akik megtartanák a meztelenség nélküli irányvonalat. Hamarosan kiderül.

(Nyitókép: Getty/Rich Polk, forrás: NY Post, Uproxxx)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló