Erotika

Bebizonyították, hogy a marihuána nem csökkenti a libidót, sőt!

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.05 | 09:13

Ha ajzószer a fű, akkor ne csodálkozz, ha fűvel-fával ágyba bújnál tőle.

A NY Post szerint a marihuána még afrodiziákumnak is jó lehet. Ezt egy friss tanulmányra alapozzák, mely szerint nemcsak az ételre lesz farkaséhes az, aki füvet szív.

A Stanford Egyetem Sexual Medicine magazinjában publikált anyag azt állítja, hogy aki napi szinten füvezik, az átlagban 20 százalékkal többet is szeretkezik.

A rendszeres marihuána-fogyasztás úgy tűnik, nem rontja a szexuális motivációt, sem a teljesítményt. Egyértelműen pörgősebb a nemi élete a fűszívóknak.

véli Michael Eisenberg, az egyetem urológia professzora. Mindenesetre attól elzárkózik, hogy kijelentse, hogy a megemelt kenderszármazék-fogyasztás több szexet is magával vonna automatikusan.

via GIPHY

A kutatás több, mint 50 ezer amerikai nő és férfi adatait vette alapul, akik 25-45 év közti életkorúak voltak.

Azt találták, hogy a naponta füvező nők 7,1-szer bújtak ágyba egy hónap során, a férfiak pedig 6,9 alkalommal. A kenderszármazékkal nem élő nők havi hatszor, míg a férfiak 5,6 esetben szeretkeznek.

via GIPHY

A kutatás alanyai széles spektrumon helyezkedtek el: rassz, életkor, vallások, jövedelem, végzettség és családi állapot szempontjából is. Amerikában több, mint húszmillió felnőtt rendszeresen szív; az orvosi, vagy rekreációs célú marihuána-használat jelenleg 29 államban megengedett.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló