Erotika

Itt van Ukrajna válasza Dan Bilzerianra!

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.08 | 19:33

Nem az Instagram örmény-amerikai pókeres fenegyereke az egyetlen, aki nagy kanállal eszi az életet. Said Energizer egy kijevi DJ, aki saját zenéjéhez készít már-már a szoftpornó határait súroló videoklipeket olyan csajokkal, hogy ihaj!

Dan Bilzerian, az örmény származású amerikai playboy apja pénzéből vált az utóbbi idők egyik legnagyobb életművészévé, pókerezik, sportautókat gyűjt, magángépén utazgat egzotikus helyekre, alulöltözött modellekkel veszi körbe magát, extrém sportokat űz, valamint imádja a fegyvereket, a macskákat, és a kecskéket, életének pedig szinte minden mozzanatát dokumentálja.

De ő már a múlt.

Aki új példaképre vágyik, annak most egy kijevi DJ-t ajánlunk figyelmébe, aki legalább olyan sokrétű reneszánsz ember, mint Dan, csak éppen más dolgokra gerjed. Vannak azért közös pontok, ez pedig a pénz, és a nők. Ő Said Energizer.

A kijevi srác munkásságát a zene-videó-ketrecharc szentháromság határozza meg, ezekhez pedig állandó körítésként szolgálnak a tetoválások és a meztelen nők. Az eddig megjelent dalait deephouse címkével látta le a Soundcloudon, ezzel mi nem is akarunk vitatkozni. Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy saját zenéihez elkezdett iszonyatosan forró videoklipeket forgatni, ez pedig egy idő után annyira jól ment neki, hogy felépített rá egy külön erotikus weboldalt.

Said klipjei nem túl változatosak, hiszen az összesben azt látjuk az ő szemszögéből, hogy egy csinos nő vonaglik és néz szexin a kamerába, majd lassan elkezdi ledobálni magáról a ruhákat. A kamera mögül pedig mindig benyúlik egy kéz a jól ismert tetoválásokkal, hogy tudjuk, itt most a művész alkot:

Járművek terén mondjuk nincs olyan nagy étvágya:

A kisportolt test neki is fontos, ráadásul ismerkedik a ketrecharccal is:

Imádja a tetoválásokat:

És szeret bulizni:

Nem is tudjuk, hogy bírnánk-e egy napig az ő helyében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.