Erotika

Pont ez hiányzott: itt az okos péniszgyűrű

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.26 | 15:41

Nem, nem olvastátok rosszul, pontosan erről van szó: egy kütyü, ami megmondja, hogyan szexelj. Egyelőre tesztelőket keresnek, ami valójában egy kedvezményes előrendelés.

Régen az emberek csak úgy szexeltek, akkor és úgy, ahogy épp jólesett. Ennek már vége, hiszen itt a Lovely névre keresztelt okoskütyü. Alapvetően egy vibráló péniszgyűrűről van szó, amit viszonylag sokan használnak (meghosszabbítja az aktus idejét és a megfelelő helyen stimulál is), de a fejlesztők tovább mentek: a Lovely összekapcsolódik a telefonoddal, és adatokat továbbít arról, hogy mikor, meddig, milyen intenzitással csináltátok. Ezeket aztán kiértékeli, és mint egy modern Káma Szútra, tanácsokat ad, hogyan csináld legközelebb.

A fejlesztők egyelőre tesztelőket keresnek (még kicsit több mint egy napig), ami persze nem azt jelent, hogy ingyen adnák az amúgy szép formatervezésű eszközt. Csak annyit, hogy 169 dollár helyett 99 dollárért (majdnem 29 ezer forintért) lehet előrendelni a cuccot. Siessetek, mert még elkapkodják!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló