Erotika

Most már hivatalos: tényleg számít a méret

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.07 | 19:00

Egy új tanulmány azt bizonyítja, hogy a nők az egyéjszakás kalandoknál a nagyobb péniszt preferálják, míg egy hosszútávú kapcsolatnál megelégednek az átlagosnál kicsit nagyobb mérettel is.

A Kaliforniai- és az Új Mexikói Állami Egyetem kutatói 75 nő véleményét vizsgálták, 18 és 65 év között. A hölgyeknek 33 különböző méretű, 3D nyomtatással készült műpénisz közül kellett választaniuk. Annak érdekében, hogy a bőrszín ne befolyásolja a választást, a hímtagok mind kék színűek voltak.

A következő eredményekre jutottak:

  • Egy hosszútávú kapcsolatban a preferált hímvessző hossza 16 cm, körmérete 12,2 cm,
  • az egyéjszakás kalandnál azonban a 16,3 cm hosszú, 12,7 cm körméretű péniszt részesítették előnyben.

Ez volt az első olyan felmérés, amelyben a nők 3D-s modellek közül választhattak, ezzel együtt az első olyan hiteles bizonyíték is, mely szerint a legtöbb nő az átlagméret feletti hímtagokat részesíti előnyben.

A legutóbbi kutatások szerint, melyben globálisan 15 ezer férfi péniszének méretét dokumentálták, az átlagos erektált pénisz 13,1 cm hosszú, körmérete pedig 11,7 cm.

Dr. Nicole Prause, a kutatás vezetője egy kérdéssort is összeállított a kutatásban résztvevő nők számára, melyben az előző kapcsolataikra utaló kérdésekre kellett válaszolniuk. Ebből fény derült arra is, hogy néhány nő vetett már véget kapcsolatnak a párjuk hímtagja miatt: 7 százalékuk azért, mert túl nagynak, 20 százalékuk pedig azért, mert túl kicsinek találták.

Fotó: Pixabay / klimkin


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló