Erotika

El sem tudnád képzelni, mennyit szexelnek a fiatal amerikaiak

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.17 | 20:32

Még a legmerészebb fantáziájúak sem találják el, hogy egy hétre mennyi aktus jut.

 

Kinsey Institute / Twitter
Kinsey Institute / Twitter

Még a csapból is szex folyik, elég csak a jövőre folytatódó Szürke ötven árnyalatára vagy a popsztárok klipjeire gondolnunk. Plusz van az a (tév)hit is, mely szerint vége egy szerelemnek, ha nincs meg a heti öt összebújás. A vágyak mesterséges felgerjesztése úgy látszik, mégsem érte el a célját, mert eszeveszett üzekedésről a valóságban szó sincs, indianai szakértők szerint. Egyértelműen csitul is a libidó, ahogy telik az emberen az idő. Ebben nincsen semmi meglepő, viszont nem kell szégyenkeznünk az el nem követett aktusaink miatt, ha úgy éreznénk, hogy valamiből kimaradunk.

A szexualitásra, népszaporulatra és gender-kérdésekre szakosodott Kinsey Intézet kimutatta, hogy a 18 és 29 év közöttiek legalább kétszer annyit szeretkeznek, mint a negyvenesek. De még ezek a számok sem sokkolóan magasak, sőt: évi 112 intim együttlét a harminc alattiaknál annyit tesz, hogy egy héten kétszer kerül „arra” sor.

Mondjuk a kérdőívek megbízhatósága, főleg ilyen jellegű témáknál, vitatható, ugyanis az alanyok szeretik feljebb srófolni a teljesítményüket.

via GIPHY

Még szerényebb a harmincasok nemi aktivitása: átlagban heti másfélszer bújnak össze valakivel. A negyvenesek még ennél is kevesebbszer kerítenek sort az együttlétekre: hetente egy alkalom nagyjából megvan, az viszont minőségi időnek számít egy pár életében. Akik már régóta vannak együtt, azoknak nem csak a testi szerelemre épül a kapcsolatuk.

Szavazz!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló