Üzlet

Már tényleg csak egyetlen kattintás kell az Amazonos vásárlásokhoz

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.20 | 12:00

Miután sikeresen megdobta az Amazon eladásait a különböző termékekhez készített Dash gomb, az e-kereskedő online is bevezeti azt: egyet kattint valaki a főoldalon, és már meg is rendelte az új mosóport vagy csomag pelenkát.

Jó ideje ötdolláros darabáron árulja azokat a felragasztható gombokat az Amazon, ami egy nyomással megrendeli a kapcsolódó terméket. Nagy ötlet volt tőlük, rengetegen raktak ilyet a mosógépükre, a kamrába vagy a kávéfőző mellé.

A fizikai gomb néz ki:

Ezeknek a gomboknak a virtuális verziója került most ki a főoldalra: minden korábbi vásárlás márkájához generál egyet az Amazon, de természetesen tetszőleges termékekhez tartozókat is kipakolhatnak a felhasználók. Ezzel jelentősen megnövelhetik a vásárlási hajlandóságot, az emberek így kevesebbet gondolkoznak egy-egy tranzakción, mivel túl kényelmes boltba járás helyett ilyen gyorsan megrendelni valamit. Egy kattintás, és már el is indul a kiszállítás.

Kép: Amazon.com

Az oldal szóvivője szerint a Prime felhasználók több tízmillió termékhez rendelhetik hozzá a főoldalra kikerülő, egyklikkes vásárlási funkciót. Míg a fizikai változat öt dollárba kerül darabonként (ami az első használat után levásárolható), az előbbi ingyenes.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló