Vállalatok

Super Bowl döntő, Cardi B-reklámmal, jöhet?

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.18 | 10:18

Na, melyik márkás üdítőt fogja hirdetni az egyre ügyesebb üzletasszony?

Február 4-én, Atlantában kerül megrendezésre az 53. Super Bowl, ahol nagy dicsőség a félidőben lezajló shown fellépni. Lady Gaga és Justin Timberlake nyomdokaiba idén a Maroon 5, illetve Travis Scott és Bigboi lép, ám nem maradunk Cardi B nélkül sem – aki szintén egy A-ligás vonalra fog állni.

 

View this post on Instagram

 

PRIME……..TWERK video out now you skanks !!!

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

A Pepsi reklámarca lesz, mely üdítőhöz Michael Jackson, Beyonce és Britney Spears is adta már a nevét. A hirdetést pont a focikupára időzíti a cég, ám a rappernő szerepe ebben nem merül ki – ő lesz a Pepsi celeb-szóvivője is a 2019-es évben.

 

View this post on Instagram

 

The confirmed performers for the #superbowlhalftimeshow are #maroon5 , #travisscott , and #bigboi . Are you here for this lineup?

A post shared by Neon News (@neon.news) on

Tavaly ugyanilyen apropóval Cindy Crawford jelent meg a képernyők millióin, de korábban Pink, a One Direction, Madonna és a Spice Girls is domborított ezen a poszton. A TMZ elárulja, hogy Cardi még az amerikaifoci-meccs előtt egy fellépést is bevállalt Bruno Mars oldalán, de a Maroon 5-tel nem lép színpadra február 4-én – minden előzetes híresztelés ellenére sem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.