Zene

Charli XCX idén kimaxolja a diszkót

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.10 | 14:00

Az angol énekesnő 2017-ben igazi bulibárónővé szeretne válni. Erről és idei lemezmenetrendjéről beszélt a Rolling Stone magazinnak.

Májusban jelenik meg Charli XCX harmadik nagylemeze, de hogy pontosan mikor és milyen címen, azt most még nem tudni. Másról viszont beszélt az énekesnő.

Még május előtt kiad egy mixtape albumot, de olyat, amiről az embernek automatikusan a táncparkett jut az eszébe, és amit az emberek csak a klubokban hallgatnak majd. És hogy miért? Mert a 24 éves énekesnőnek egyelőre a buli az egyik legnagyobb szenvedélye, a legfőbb hobbija, viszont faltól-falig bulilemezt még sosem csinált. Úgyhogy épp itt volt az ideje ennek a mixtape-nek.

A harmadik nagylemezt beharangozó, tavaly októberben megjelent kislemez, az After the Afterparty már egy határozott fél lépés volt ebbe a diszkósodó irányba. Charli új lemeze, amit a SOPHIE művésznév mögött rejtőző Samuel Long producerrel készít, is ezt az új, táncparkett-orientált irányt veszi fel.

Izgatottan várjuk a májust, és az újraformált Charli XCX diszkópop lemezeit, és amíg megérkeznek, nézzük, milyen bulit nyomott nálunk 2013-ban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló