Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Környezet

Kiderült, hogy kiknek van a legtöbb szexuális partnerük a világon

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.28 | 20:55

Egy tanulmány szerint a Törökországban élőknek átlagosan 14,5 partnerük van életük során, így ők vezetik a világranglistát. Őket követik az ausztrálok, majd az Új-Zélandon élők.

Egy friss tanulmány szerint a Törökországban élőknek van a legtöbb szexuális partnere, utána Ausztrália következik, majd Új-Zéland. A törökök átlagosan 14 különböző emberrel bújtak ágyba.

Törökország van az első helyen a szexuális partnerek számát illetően. A törökök átlagosan 14,5 partner bújtak ágyba, őket követi Ausztria, 13,3 partnerrel – írja a marieclaire.com. A World Population Review által közzétett kutatás meglepő betekintést nyújt a szexuális szokásokba és a különböző kultúrákban uralkodó normákba.

A törököknek van világszinten a legtöbb szexuális partnerük/Fotó: 123rf.com

A kutatók megjegyzik, hogy Törökország eredménye meglepő lehet a vallásra való tekintettel. A legalacsonyabb átlagértékekkel rendelkező országok közé tartozik India, Hongkong, Vietnam és Kína, ami valószínűleg a házasság előtti szexhez kapcsolódó szigorúbb kulturális és vallási attitűdöknek tulajdonítható.

A tanulmány szerint a szexuális partnerek száma nem feltétlenül jelzi az egyéni boldogságot vagy elégedettséget, és számos más tényező is befolyásolja a szexuális egészséget és a jóllétet.

Íme a sorrend: 1. Törökország: 14.5, 2. Ausztrália: 13.3, 3. Új-Zéland: 13.2, 4. Izland: 13.0, 5. Dél-Afrika: 12.5, 6. Finnország: 12.4, 7. Norvégia: 12.1, 8. Olaszország: 11.8, 9. helyen van Svédország 11.8, és 10. helyen pedig Svájc: 11.1 átlagos partnerrel.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló