Zene

Nem elég a BTS? Máris itt a koreai csúcs istálló újabb fiúcsapata!

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.11 | 14:48

Az alakuló TXT-ből máris rajonghatunk a 19 éves Yeonjunért.

A Billboard csúcsait is meghódító BTS sikerén felbuzdulva, a Big Hit Entertainment egy másik saját, dél-koreai fiúcsapatot is ringbe küld nemsokára.

 

A TXT nevű formációról egyelőre annyit lehet tudni, hogy nevük jelentése a

Tomorrow X Together

lesz, amit Tomorrow By Together néven fog majd emlegetni a világ előbb-utóbb. Bemutatkozó kisfilmek is készülnek a leendő tagokról, „What Do You Do?”-címmel, melyek közül elsőként Yeonjun portréja rajzolódik ki.

A srác nyerőgéppel játszik, majd karaokézik is egy plüssmackóval, a háttérben pedig rock&roll szól. A felvétel végén a kép elsötétül, és morzehangok hallatszanak, melyeket a felhevült rajongók máris dekódoltak:

Dreaming

az üzenet. Közben a banda dizájnos logója is kikerült már a közösségi oldalakra. A zászlóshajó, a BTS 2013-ban alakult a BigHit szárnyai alatt, mely ügynökség azóta többek közt a 2AM ügyeit is egyengeti. Most viszont elérkezettnek látták az időt arra, hogy ismét saját fiúcsapatot állítsanak össze:

A TXT minden tagja egyéni, sugárzóan fiatal srác, akik a maguk módján ragyognak, miközben együtt szinergiát hoznak létre. A nevükkel is azt sugallják – egy olyan álmot dédelgetnek, hogy egy reményteljes, új holnap épül fel.

idézi a társaság közleményét a Billboard, ahol megemlítik azt is, hogy az elsőként bemutatott tag a legidősebb, a maga 19 évével, és kiugróan tehetséges táncos.

 

View this post on Instagram

 

YEONJUN rec. #YEONJUNrec #투모로우바이투게더 #TXT #연준 #YEONJUN

A post shared by TOMORROW X TOGETHER OFFICIAL (@txt_bighit) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló