Zene

Íme az első nemzetközi fellépők az idei Kolorádó Fesztiválról

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.15 | 15:18

Igen, lesz!

Forrás: Facebook

A múlt héten a Kolorádó bejelentette, hogy augusztus 11-14. között rendezik meg a 2021-es fesztivált. Most felfedték, kik azok az első nemzetközi előadók, akik biztosan velünk lesznek Kolorádóban.

Nagyszínpadunk idei húzónevei a funk és soul elemekkel feltüzelt énekes-dalszerző-bizniszben utazó Alice Phoebe Lou és a Dürert korábban púposra megtöltő, erősen kísérleti, dühös poszt-rockkal operáló black midi lesznek. Korábban már beharangozott, karakteres kortárs hiphop-programukat Shygirl csontig hatoló, szuperfriss jövőtrapje koronázza meg.

Ahogyan minden évben, idén is erős elektronikus felhozatalra számíthatunk. A budai hegyek közé érkezik az újhullámos electro nagykövet Helena Hauff és a főleg kifinomultan életigenlő diszkókkal operáló Hunee is. A szcénájában üstökösként emelkedő Giant Swan fejszaggató DIY zajtechno live act formájában próbál majd lesodorni mindenkit a lábáról, Roza Terenzi pedig a tört ütemekben gazdag, kifinomult ausztrál buliztatásból tart előadást.

A további fellépőkről és a fesztiválról minden információ megtalálható a kolorado.hu weboldalon. Az elővételes bérletek jelenlegi, kedvezményes árukon 18.900 Ft-ért április 25. éjfélig kaphatóak, utána 21.900 Ft lesz az áruk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló