Zene

Taylor Swift megacuki új klipje csakis önmagáról szól

  • Szerző:nuus
  • 2019.04.26 | 16:37

A Mary Poppinst idéző videóban a Panic! at the Disco-s arc szerepel, de hol marad a popsztár pasija, Joe Alwyn?

Taylor Swift megköszönte a rajongóinak a türelmet, hogy mindeddig kivártak, és április 26-án hajnalban új dallal, illetve hozzá kapcsolódó klippel áll elő. A 29 éves énekesnő ME! című szerzeménye egy igazi cukiság-cunami, melyben Brendon Urie (a Panic! at the Disco-ból) volt a segítségére.

Látható még a kaleidoszkóp-szerű képkockákon Olivia Benson és Meredith Grey is, akik a többszörös Grammy-díjas művész szerencsés sorsú cicái. A színes-szagos álomra emlékeztető dal lényege, hogy

Sosem találsz mást, aki olyan lenne, mint én vagyok. Egy van belőlem, ez bennem a poén.

énekli a sárga cuccban táncoló popsztár. Urie pedig egy férfi-Mary Poppinsként érkezik az égből, a kezében ernyővel. Egy retro hatású, pink-narancs színekben káprázó közös jelenetük is van, majd a színpompás esőben is táncikálnak egy jót a filmecske végén.

 

View this post on Instagram

 

ME! by the one and only @valheria123 ?????????????

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

A hetedik lemez előfutáráról egy nashwille-i tetőről bejelentkezve is mesélt Swift:

A ME! arról szól, hogy elfogadod önmagadat, ünnepled az egyéniségedet, amely kizárólag a tiéd. A dallam bekúszik a fülekbe, és azt szeretném, ha ettől máris jobban éreznék magukat az emberek.

Személy szerint hálás is a híveinek azért, hogy olyan sokszor felvidították már, és hihetetlen módon törődtek vele.

Csütörtökön ellátotatott a Gulch nevű városnegyedbe, ahol Kelsey Montague feltűnő falfestménye előtt pózolt. A hatalmas pillangószárnyakról hetek óta rebesgették már, hogy az énekesnő miatt kerülhettek a ház oldalára. Ezt most Swift meg is erősítette:

Senkinek sem mondtuk el, hogy ez is az artwork része lesz, ti mégis kitaláltátok. Szeretlek titeket, a legjobbak vagytok!

Egy ideje már szivárogtatott apró jeleket, mire is számíthatnak a jövőben a Swiftie-k. A sötét időszakát maga mögött hagyja, ugyanis erős színek, csillogás és szívecskék kerültek mostanság a közösségi felületeire, teszi hozzá a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló