Zene

Megint megcsinálták: az ABBA új dalai is tarolnak a brit slágerlistán

  • Szerző:nuus
  • 2021.09.06 | 12:48

Az ABBA negyven év után visszahódítja a brit slágerlistákat: már két új daluk is a legjobb tíz között

Az ABBA novemberben megjelenő új albumának két száma, az I Still Have Faith In You és a Don’t Shut Me Down is slágerlista-esélyes.  A hatodik-hetedik helyet szerezhetik meg az officialcharts.com eladásokon és a streaming használaton alapuló, vasárnap közzétett becslése szerint.

Utoljára 1981 decemberében volt ABBA dal

a brit kislemez-sikerlista első tíz száma közt. A két új dalt CD-n és hagyományos bakeliten is meg lehet vásárolni. A Don’t Shut Me Down múlt heti megjelenése óta a legtöbbet letöltött dal az Egyesült Királyságban. A két számot egyenként több mint félmilliószor streamelték most hétvégén.

A november ötödikén megjelenő Voyage

39 év után az ABBA első albuma. Nyolc új dal mellett két feldolgozás is hallható lesz rajta, a Just a Notion és a Bumblebee, melyeknek korábban csak demóváltozata volt ismert. Az új albumra

24 óra alatt mintegy negyvenezer előrendelés érkezett

az Egyesült Királyságban. Először lesz rajta karácsonyi ABBA-dal, a Little Things. Az új ABBA-korszak jövőre koncerttel folytatódik. Az együttes négy tagjának digitális avatárjai adják majd elő a most megjelent két számot. Emellett legnagyobb slágereiket is játszzák majd az erre a célra épített ABBA-arénában Londonban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló