Film

Itt van az új Star Warsból az ifjú Lando Calrissian, aki rapper is

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.22 | 21:22

Donald Glover kapta meg végül a szélhámos, zsugás span szerepét az egyelőre cím nélküli Han Solo-filmben.

LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 20: Actor/rapper Donald Glover (aka Childish Gambino) performs onstage during the 2014 iHeartRadio Music Festival Village on September 20, 2014 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia)
Fotó: Isaac Brekken/Getty Images for iHeartMedia

A Lucasfilm immár hivatalosan is bejelentette, hogy az Ezeréves sólyom kapitányának – akinek Alden Ehrenreich bújik a bőrébe – fiatal éveit bemutató spin-off film másik kulcs karaktere is meglett. A 2018-ra ígért, második Star Wars mellékszál elképzelhetetlen volna a hazardírozó alvilági alak, Lando nélkül. Az eredeti színész, Billy Dee Williams már 80 éves, rá eléggé hasonlít is Donald Glover, aki egyébként csak névrokona a szintén színész Danny Glover-nek. Ellenben két Grammy-jelöléssel büszkélkedő rapper is, Childish Gambino néven.

A Balfékek és az Atlanta című sorozatokból, illetve a részben nálunk forgott Mentőexpedícióból ismerős 33 éves színész 2017-ben a Pókember: Hazatérésben is látható lesz; nem csoda, ha a rendezőpáros is lelkesen néz a közös munka elébe. Phil Lord és Christopher Miller – akik a Lego kaland esetében már emlékezeteset alkottak – egyengetik majd A Birodalom visszavág előtt játszódó sztori útját.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.