Film

Mellélőnek azok, akik Cillian Murphyre fogadnak, következő James Bondként?

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.23 | 13:08

De ki fog akkor az Aston Martin volánja mögé ülni? Érdekes nevek vannak a listán.

Amikor elterjedt a hír, hogy Daniel Craig végleg szögre akasztja a titkosügynöki öltönyét, akkor a spekulációkra sem kellett sokáig várni. Többek fantáziája meglódult, hogy ki lesz az a férfi – vagy nő, ha már trendik akarunk lenni – aki a vodka-martinit felrázva, és nem keverve kéri.

Craig utolsó menete James Bondként jövőre lesz esedékes a mozivásznon, így van még idő megtalálni a megfelelő személyt. Az egyik legesélyesebb befutónak Cillian Murphy tűnt, akiért mind a film, mint a fogadások rajongói nagyon lelkesedtek – egy ideig.

Az Odds Checker szavazat kalkulátor oldalán viszont a sansza egyre kisebb lett: olyannyira, hogy három hónapja még az értéke 125/1 volt, most mindössze 12/1. George Elek, az oldal szóvivője szerint

A következő James Bond piacán a legjobban a nőcsábászok mennek. Legalább olyan jól pörög, mint az Arsenal következő menedzserének menete. Az Irishman című mozi most a legnagyobb közönségkedvenc, és ez hatással van arra is, hogy az emberek kit látnának legszívesebben a csajozós titkosügynök képében. Ha Murphy nagyon népszerű, akkor ez a fogadóinknál is lecsapódik.

Az elmúlt hónapok alatt nagy mozgás volt a kultikus szerep környékén: Tom Hardy, Tom Hiddleston és még James Norton neve is az élre ugrott, aki Tommy Lee Royce-ként hívta fel magára a figyelmet a Happy Valley című 2014-es moziban, idéntől pedig a BBC One McMafia című minisorozatában domborít.

A 007-es széria producere, Barbara Broccoli elhintett egy olyat, hogy a következő Bond akár fekete bőrű vagy nő is lehetne, ami bizony történelmi jelentőséggel bírna. Így Idris Elba is jó eséllyel indulhat, aki mostanában nagyon felkapott névnek számít. De ez sajnos még messze nem garancia arra, hogy vállalná is Bondként a megmérettetést.

 

Izgalmas fordulatot vehet a 007-es története. Szerintem ez inkább csak arról szól, hogy az emberek egy színesbőrű Bondot akarnak látni. Nem arra kíváncsiak, hogy Idris Elba, a színész hogyan játszaná el a szerepet. Pedig engem ez a része jobban izgatna.

A Ladbible szerint talán mégis érdemes a pénzünket inkább a 41 éves ír színészbe fektetni…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.