Celeb

Boldog szülinapot, György herceg! Igazi ötéves – kiszúrod, miért?

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.23 | 12:06

A brit királyi csemete korántsem átlagos kisfiú, vagy talán mégis? Vilmos és Katalin elsőszülöttje a hanyag eleganciát képviseli a családban, és ezért imádjuk.

György herceg születésnapi portréján van egy imádnivaló apróság, ami arra utal, hogy a kékvérű kisfiú is csak olyan, mint a többi ötéves srác. Egy patinás téglafalnak támaszkodik a brit királyi család legidősebb sarja, és önfeledten mosolyog.

Viszont egy apró részlet nincs a helyén, ami miatt még cukibb ez a mézszőke csibész: az ingjének alsó gombját elfelejtette begombolni. Erre még a sasszemű fotós, Matt Porteous is elfelejtette figyelmeztetni, aki a kisöcsi, Lajos keresztelőjén is álomszép képeket készített. A jelenleg Mustique szigetén nyaraló királyi családnak kisebb dolga is nagyobb, minthogy ilyen apróságokra ügyeljen, és bizony ebből is látszik, hogy Vilmosék is a nagycsaládosok sűrű hétköznapjait élik.

De a friss szülinapi portét ezerrel megosztó és lájkoló népeket cseppet sem zavarják az ilyen icipici ruházati balesetek, sőt – annál inkább elidőznek György vonásain: az úrfi inkább apjára, Vilmosra hajaz, vagy anyai nagyapjára, Michael Middletonra? – teszi fel a kérdést a The Sun.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.