Külföld

Ezt üzenik Lajos herceg keresztelőjének finom részletei

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.10 | 12:11

Mindennek jelentősége volt, és persze, hogy Dianára is emlékeztek most is.

Mint ahogyan az a brit királyi családtól elvárható, egy meseszép, hagyományos ünnepség keretén belül keresztelték meg július 9-én Lajos herceget. Ám icipici hozzáadott értékek itt is előfordultak, melyek elsőre talán fel sem tűntek.

A baba szülei, Kate Middleton és Vilmos herceg a família iránti tiszteletüket is lerótták az eseményen, melynek forgatókönyve nem véletlenül épült úgy fel, ahogyan. A zenék és beszédek listáját közzé tette a Kensington Palota, és már az első tétel is magáért beszél. A This Is the Day Which the Lord Hath Made című dalt John Rutter szerezte, még Vilmosék 2011-es esküvőjére.

De a Vaughan Williams-féle Prelude on Rhosymedre is különös jelentőséggel bírt: ez a dallam pedig annak idején Diana hercegnő és Károly herceg ’81-es menyegzőjén szólt. A nagypapa párjával, Cornwall hercegnőjével, Kamillával elsőként érkezett meg a ceremóniára.

Katalin a jeles alkalomra egy törtfehér Alexander McQueen-ruhát viselt, a gyűrűje pedig, melyet még az eljegyzésekor kapott, egykor Diana tulajdona volt. (Akárcsak az a híres akvamarin ékszer, mely pedig az esküvői fogadáson nemrég a másik meny, Meghan Markle ujján csillogott.)

Akárcsak Harryék windsori nászát, úgy a londoni Szent Jakab palota kápolnájában lezajlott keresztelőt is fehér rózsák – Diana kedvencei – díszítették. A People elárulja, hogy az ünnepségen csak a szűk család, pár barát és természetesen Lajos keresztszülei vehettek részt.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
People.com
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló