Lélek

Ilyen az, amikor Erzsébet királynő dühös, szombaton mi ül majd ki az arcára?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.17 | 10:41
  • trendindex: 4

Camilla és Károly esküvőjén szemmel láthatóan elutasító volt.

Erzsébet királynő látható jelét szokta adni, ha valami nincs ínyére. Ezt az önkéntelen gesztust ismerteti egy oxfordi testbeszéd-szakértő, még Károly herceg és Camilla Parker Bowles 2005-ös menyegzője kapcsán.

Peter Collett pszichológus szerint az elutasításnak egyértelmű, nem szándékos kifejeződése ült ki akkor az uralkodónő arcára.

Camilla és Károly esküvője jóval szerényebb esemény volt – kevesebb stresszel is járt. Végülis a cornwalli herceg azt vette el, akit régóta szeretett. Némi feszültség azért mutatkozott itt is: mikor megjelent a pár, azt lehetett látni, hogy a királynő egy picit kitolta a nyelvét.

A két nő közt sosem volt felhőtlen a viszony, és a szakember szerint ez a spontán mozdulat is az elutasítást fejezi ki. Így akkor teszünk, ha éppen rosszallunk valamit: jelképesen el akarjuk távolítani magunktól.

Azt tükrözi a Királynő arckifejezése, hogy dühös. Vagy az előkészületek, vagy maga az esküvő miatt.

A következő királyi kézfogóra május 19-én, szombaton kerül sor Windsorban, ahol Harry herceg és Meghan Markle fogad egymásnak örök hűséget.

via GIPHY

A templomi frigyet követően a kastélyban egy 800 fős lagzi lesz, melynek Erzsébet a házigazdája. A friss házasok egy új hercegi rangot is kapnak az uralkodótól, és Kensingtonban fognak élni, mint férj és feleség, említi meg az Express.co.uk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.