Lélek

Ilyen az, amikor Erzsébet királynő dühös, szombaton mi ül majd ki az arcára?

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.17 | 10:41
  • trendindex: 4

Camilla és Károly esküvőjén szemmel láthatóan elutasító volt.

Erzsébet királynő látható jelét szokta adni, ha valami nincs ínyére. Ezt az önkéntelen gesztust ismerteti egy oxfordi testbeszéd-szakértő, még Károly herceg és Camilla Parker Bowles 2005-ös menyegzője kapcsán.

Peter Collett pszichológus szerint az elutasításnak egyértelmű, nem szándékos kifejeződése ült ki akkor az uralkodónő arcára.

Camilla és Károly esküvője jóval szerényebb esemény volt – kevesebb stresszel is járt. Végülis a cornwalli herceg azt vette el, akit régóta szeretett. Némi feszültség azért mutatkozott itt is: mikor megjelent a pár, azt lehetett látni, hogy a királynő egy picit kitolta a nyelvét.

A két nő közt sosem volt felhőtlen a viszony, és a szakember szerint ez a spontán mozdulat is az elutasítást fejezi ki. Így akkor teszünk, ha éppen rosszallunk valamit: jelképesen el akarjuk távolítani magunktól.

Azt tükrözi a Királynő arckifejezése, hogy dühös. Vagy az előkészületek, vagy maga az esküvő miatt.

A következő királyi kézfogóra május 19-én, szombaton kerül sor Windsorban, ahol Harry herceg és Meghan Markle fogad egymásnak örök hűséget.

via GIPHY

A templomi frigyet követően a kastélyban egy 800 fős lagzi lesz, melynek Erzsébet a házigazdája. A friss házasok egy új hercegi rangot is kapnak az uralkodótól, és Kensingtonban fognak élni, mint férj és feleség, említi meg az Express.co.uk.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Express.co.uk
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló