Film

A Disney és a Marvel hajthatatlan: nem James Gunn rendezi a Galaxis őrzői 3. részét

  • Szerző:nuus
  • 2018.08.16 | 12:55

Hiába álltak ki mellette a sztárok és a rajongók is. Ezt az után jelentették be, hogy a rendező és a Disney feje leültek egyet kávézni, és bár a megbeszélés barátságos volt, a döntés nem változott, James Gunnak mennie kell.

(James Gunn. Fotó: Daniel Leal-Olivas (AFP PHOTO)

Őszintén reméljük, hogy a balhé nem fogja rányomni a bélyegét a franchise harmadik részére, melynek rendezőjét egyelőre keresik, de nem találják. A döntést megerősítő bejelentésre a Marvel főnöke is rábólintott, aki éppen nyaral, ezért nem is tudott részt venni a legutóbbi megbeszélésen.

Az ügy még júliusban robbant ki, amikor előkerült pár nagyon régi és nagyon béna tweet, amiket James Gunn írt, és amelyek nem a megfelelő módon viccelnek olyan dolgokkal például, mint a pedofília. Legalábbis a Disney és a Marvel szerint. Nem is könyörültek, hanem azonnal kidobták a rendezőt a projektből, esélyt sem adva neki a megbánásra vagy bármire is. Most is csak azért ült le vele a Disney feje, mert óriási volt a nyomás. A film szereplői petíciót írtak alá a rendező érdekében, és a rajongók ugyanezzel ostromolták a stúdiót és a Marvelt is. Most úgy tűnik, hogy hiába. Chris Pratt sajnálatát fejezte ki a dolog miatt, míg Dave Bautista valószínűleg szintén otthagyja a Galaxist, mert ő egyenesen megmondta, ha Gunn megy, akkor megy ő is. Egyelőre itt tartunk tehát, hogy a harmadik résznek nincs még rendezője, és lehet, hogy az egyik szereplőt is cserélni kell, mindez pedig biztosan késlelteti majd a harmadik rész munkálatait és mozikba kerülését is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.