Utazás

Kinek kell a magánrepülőgép, amikor egy egész vonatot is bérelhetsz

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.05 | 15:18

A magánrepülőgéppel való repülés a gazdagság jele volt, egészen 2019-ig. Most itt az ideje, hogy elfogadjuk az elképzeléseinkben és világnézetünkben bekövetkezett változásokat, amelyek magukban foglalják azt, hogy túlértékelt a magánrepülőgép.  És így sokkal jobban, élvezhessük a természet csodáját Amerikában.

Utazási terveinkről sem kell lemondanunk, hiszen az amerikai személyszállító vasúti vállalat, az Amtrak, egy rettenetesen újszerű, de izgalmas dolgot talált ki. Az Amtrak járatai azoknak szólnak, akiknek nincs anyagi gondja, mivel az út körülbelül 30 000 dollárnál kezdődik, és ez az útvonal és a kényelmi extrák alapján még többe kerülhet. Az Amtrak személyre szabott csomagokat intéz bármely csoport számára, ideértve a vállalati értekezleteket, a céges utakat, a sportcsapatokat vagy a családi kirándulásokat.

Testreszabás alatt azt értjük, hogy bármit kérhetünk a vendéglátás, díszítés terén, illetve azt is kiválaszthatjuk, hogy milyen kocsikból álljon a szerelvényünk: lehet akár első osztályú, üzleti, étkezőkocsi, vagy egy exkluzív klub-konferencia vagon is.

Az Amtrak jelenlegi hálózata összekapcsol néhány fantasztikus várost, és királyi módon élvezhetjük őket a legjobb ételválasztékkal, a könnyű harapnivalóktól és az alkoholmentes italoktól kezdve a teljes ételekig és a teljes bárválasztékig.

A vonatos utazás a legjobb utazási eszköz, amely két dolgot biztosít: biztonságot és élvezetet. Mint fent említettük, a csomagok 30 000 dollárnál kezdődnek, tehát az árát ugyan megkérik, de egy magángépes utazás sem olcsóbb mindig.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.