Bulvár

Poliamória a köbön: egyáltalán nem egyszerű párként randizni

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.22 | 07:18

A poliamória három vagy annál több ember elkötelezett párkapcsolatát jelenti, ami nem csak a szexről, hanem a közös értékrendről és életről szól. De vajon mennyire nehéz bővíteni a párkapcsolatot, ha egy pár erre vágyik?

A legtöbb poligám pár nem tudatosan keres új résztvevőt szerelmi életükbe: egyszerűen nyitott szemmel járnak, és spontán kialakul a vonzalom és a kötődés mások felé. Előfordul azonban, hogy egy pár nem találkozott a szerelemmel, de úgy érzik, volna még hely szívükben, ágyukban és életükben másnak is. Mit lehet ilyenkor tenni? Randiznak.

A Truly kisfilmje azt mutatja meg, ahogy egy New York-i pár, a 38 éves Arthur és a 30 éves Correnna nyitni próbál ötéves kapcsolatán. Pandémia idején pláne nehéz a randizás, de szerencsésen sikerül a vakrandi egy fiatal biszexuális nővel, Gabbyval. A közös értékrend és a kölcsönös vonzalom hamar kiviláglik, de kiderül az is, hogy míg Arthur és Correnna egy zárt kapcsolatot szeretne, Gabby továbbra is randizna másokkal, és jelenleg is van barátnője.

A poliamóriában ez a legnehezebb: megtalálni azt, aki a párhoz illik ágynál és asztalnál egyaránt, és közben az ideális poli kapcsolatról alkotott elképzelésük is egyezik…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló