Bulvár

Idegen ágyban órákig: rossz helyre vitték haza a mentősök az idős beteget, senkinek se tűnt fel

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.18 | 16:18

A 89 éves Elizabeth Mahoney a dél-wales-i Pontypool kórházában lábadozott 10 héten át. A mentősök azonban véletlenül összekeverték egy másik idős demens beteggel, és rossz helyre vitték haza. A másik páciens családja észre se vette a csavart.

Az idős asszony 65 éves menye volt az, aki anyósát hazavárta, de hiába. Egy órával a tervezett érkezést követően felhívta a kórházat, hogy rákérdezzen, mikor érkezik haza Mahoney.

“Várnom kellett, amíg visszahívnak. Akkor aztán közölték, hogy történt egy kis keveredés, de ne aggódjak, a mentősök már úton vannak mamáért. Teljesen kiakadtam, hogy ezek szerint otthagyták valahol????”

– mondja a Daily Starnak az idős asszony menye.

“Állítólag becsengettek abba a házba, ahol egy másik 89 éves, demens asszony lakik, és a család csak annyit mondott, hogy fektessék le a mamát a kisszobában, hadd pihenjen. A mentősök ezt meg is tették, de azt, hogy miért nem jöttek rá, hogy ez nem az ő rokonuk, fel nem fogom”

– teszi hozzá felháborodva.

Újabb egy órával később Elizabeth Mahoney már a saját ágyában pihenhetett, szerettei körében. Tízhetes harc után győzte le a koronavírust.

kép: Google maps, fotó az idős hölgyről itt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló