Celeb

Pofaszakasztó: Alekosz magából kivetkőzve szakérti meg Hosszú Katinka vereségét

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.28 | 13:47

A már csak kirohanásaival figyelmet kicsikarni képes valóságshow-hős, Alekosz nem bírta ki, hogy ne olvasson be alaposan Hosszú Katinkábak, miután címvédőként csak a hetedik lett 200 méteren az olimpián.

„Nem kokainozott ez is? A NER ezt miért nem posztolja? Ja, hogy anyám, én nem ilyen lovat akartam? Szégyent hozott a sportágra, országra” – vezeti fel az érzékeny témát a ValóVilág-celeb, majd folytatta: „A bukott, kábítószer-fogyasztó, -terjesztő, dílerekkel kapcsolatot tartó kajakkenu világbajnok Kucsera Gábor után most ez is lejáratott bennünket. Bezáratja az uszodát, mert ő fürdeni akar? Feleségül ne vegyelek? Többmilliós fizetéseket vesz föl, amit mi fizetünk, ez meg elbukik? Hozzák haza máris! Ha pedig annyira meg akar felelni a NER-nek, mint amennyire, tartson szürke gulyákat! Hátha attól nagyobb Magyar lesz. Szülni is kéne már! Erősen át kellene értékelni az élsportolók zsebeinek kitömését, és azért a TEK is kiszállhatna néha, nemcsak a Facebookkommentelőkhöz”

– teszi hozzá.Mikor aztán számon kérik, hogy keveset tett le ő az asztalra ahhoz, hogy véleménye lehessen, hevesen reagál:

“Csak annak lehet itt véleménye, aki legalább annyit letett? Hány elítéltet, hány kábítószeres bűnözőt soroljak fel, akiket a sajtó, televízió, média, piedesztálra emel és ott tart? Tőlük miért nem kérdezik ezt meg?! Tiszelettel: Nagy Alekosz nemzetközi sztár, vagyonőr, Taxisofőr, üzletember, etikus hekker, előadóművész, értelmiségi és gróf. Koronaherceg!”

– olimpiai aranyéremről vagy világcsúcsról egyelőre azonban továbbra sem ad számot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.