Celeb

Hátborzongató üzenetet küldött Berki Krisztián, édesanyja padlóra került tőle

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.28 | 07:18
  • trendindex: 5

Képtelen megnyugodni az elhunyt Berki Krisztián édesanyja, aki a tragédia óta egyetlen éjszakát sem aludt át.

Noha Berki és édesanyja sokáig nem voltak jó viszonyban egymással, a tragédia előtti időszakban rendeződni látszott a kapcsolatuk. Olyannyira, hogy Krisztián igyekezett teljesíteni anyja minden kívánságát.

Ezzel kapcsolatban a napokban egy családi videó is előkerült Mazsi telefonjáról, amiben Berki arról beszél, hogy anyukája kívánsága egy kiskutya volt, amit most meg is kapott karácsonyra:

“Anyukám szeretett volna egy kiskutyát… hát azt kapta… Tudjátok, férfitársaim, amikor a családod vagy szeretteid minden egyes álmát, kívánságát teljesíted, akkor az Oő boldogságuk által Te leszel a világ legboldogabb embere… Én azt hiszem, csakis hálával és köszönettel tartozom… és persze felkészülten várom a jövő évi kívánságokat”

– vezette fel Berki az ajándékot.

“Mutter! Vigyázz rá, légy szíves! Nem él olyan hosszú időt, mint én, de jó kis társad lesz és sokkal hűségesebb, mint az emberek”

– tette hozzá, szinte már hátborzongató módon.

Júlia asszony a Borsnak beszélt arról, hogy a tragédia óta egyetlen éjszakát sem aludt át. Folyamatosan arra ébred, hogy fia szelleme az ágyánál áll, és újra és újra hallja a fenti mondatot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.