Bulvár

Barlangba költözött, mert annyira drága volt az albérlete

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.06 | 15:50

Megszűnt a depressziója, miután barlangba költözött az amerikai nomád.

Daniel Shellabarger egy Utah állambeli barlangban lakott 14 évig. A férfi annyira drágának találta az albérletezést, hogy feladta addigi életmódját, teljesen elutasította a modern életet, készpénz nélkül élt. Utolsó dollárjait egy pennsylvaniai telefonfülke tetején hagyta.

„Végre teljesen szabadnak éreztem magam,

úgy éreztem, nem számít, hol vagyok, otthon vagyok” –magyarázta a férfi az Only Human című műsorban, barlangban töltött éveiről.

Kukázással szerzett ételt, és megette az elgázolt állatokat is,

a barlang közelében pedig zöldségeket termesztett. Szerinte a kukából rengeteg kaját tud gyűjteni, mert az emberek sok mindent kidobnak, ő pedig soha nem betegedett meg a szemétből szerzett ételtől. Igaz, teljesen nem mondott le a modern vívmányokról, bejárt a közeli könyvtárba, ahol számítógépen írta a blogját.

A nomád életformáját 2016-ban kellett feladnia,

hogy segítsen idős szülei gondozásában. A vadonban eltöltött évekre azonban jó érzéssel gondol vissza. Döntését azzal indokolta, hogy súlyosan depressziós lett a modern életviteltől, olyannyira, hogy azt fontolgatta, hogy öngyilkos lesz. Ám miután kiköltözött a barlangba, megtalálta a szabadságot, és a depressziója is elmúlt.

Ez a férfi télen is nomádként él Amerikában (!), és sátorban lakik


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló