Belföld

Eláruljuk, mikor jön az igazi nyári kánikula – közel az idő!

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.18 | 15:48

Idén tavasszal szerencsére csak kétszer esett az eső: egyszer 24 napig, és egyszer 11 napig. Most már azonban jön a jó idő, ami remélhetőleg nem aszályt jelent októberig.

Pénteken reggelre felhős idővel indulhatunk, de délelőtt fokozatosan kitisztul az ég. Napközben ismét visszatérhetnek a felhők, és néhol záporok és zivatarok is kialakulhatnak. Az északkeleti szél mérsékelt marad, a hajnali hőmérséklet 6-12 fok között lesz, míg nappal akár 18 és 25 fokot is elérhetünk!

Szombaton napos, legfeljebb enyhén felhős idő várható. Délután vékony fátyolfelhők is megjelenhetnek az égen, de szignifikáns csapadékra nem kell számítani. Az ország egész területén élénk keleti szél fog fújni, de ennek ellenére a hőmérséklet már 20 és 28 fok között alakul – jelenti a Süssfelnap időjárás előrejelző oldal.

Vasárnap gyönyörű, napos idő várható, legfeljebb néhány minimális csapadékkal az északkeleti tájakon. A keleti szél továbbra is erős marad, de a hőmérséklet ezt nem fogja érezhetően befolyásolni, mivel sehol sem megy 10 fok alá, míg nappal 23-29 fok közötti hőmérsékletre számíthatunk!

A jövő hét elején is folytatódik a kellemes meleg idő, azonban a hét közepén némi csapadékra kell felkészülnünk!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló