Film

Jön a Jégvarázs második része, de még elég sokat kell várni rá

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.26 | 16:03

A 2013-ban bemutatott egész estés amerikai 3D-s animációs filmnek úton van a folytatása, maga a Disney jelentette be a jó hírt.

Azt már 2015 óta lehetett tudni, hogy a legtöbb bevételt hozó animációs film kap majd egy folytatást, de egészen mostanáig csak találgattunk, hogy mikor érkezik a második rész. A Disney a Twitteren osztotta meg a hírt, miszerint

a Jégvarázs 2 2019. november 27-én kerül a mozikba.

Tehát még két és fél év, mire megtudhatjuk, mi történik Elza királynővel és Anna hercegnővel, ami azért is érdekes, mert az eredeti történet lezárása kerek volt, de persze az alkotóknak talán nem lesz annyira megerőltető előrukkolnia egy új, izgalmas sztorival, ami az előző résszel szépen összefonódik.

FROZEN | Let It Go Sing-along | Official Disney UK

Sing-along with Idina Menzel in this full sequence from Disney’s Frozen. Subscribe to Disney UK: http://bit.ly/subscribe-to-disney Follow us on Twitter: https://twitter.com/Disney_UK Like our official Facebook page: https://www.facebook.com/DisneyUK Walt Disney Animation Studios, the studio behind “Tangled” and “Wreck-It Ralph,” presents “Frozen,” a stunning big-screen comedy adventure.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló