Autó

A Halálos iramban 8. tankját akár meg is veheted!

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.19 | 16:33

A tengeralattjárós üldözés másik főszereplője nem csak a film számára készült, kereskedelmi forgalomban is kapható!

Hatalmasat kaszál a mozipénztárakban a Halálos iramban 8. része, azt pedig már a film első trailere után tudtuk, hogy a tengeralattjárós üldözés lesz a film egyik csúcspontja. Nem csak a tengeralattjáró miatt, hanem mert a rengeteg csúcsverda között feltűnik egy száguldó minitank is:

YouTube

No Description

Jó hír, hogy ez nem a film számára készült speciális járgány, hanem egy bárki által megvásárolható szabadidős jármű, a Ripsaw EV2, amit a készítői alapból túrázásra és off-road kalandozásokra szántak, de valahogy elég nehezen lehet eltekinteni attól, hogy kinézetre ez bizony inkább egy harci járműhöz hasonlít:

Tank In ‘The Fate of the Furious’ Is Real

The unstoppable tank in The Fate of the Furious is actually real. The EV2 Ripsaw Tank is a luxury super tank originally built for the military. It is the fastest dual tracked vehicle ever. Read more: http://www.businessinsider.com/sai FACEBOOK: https://www.facebook.com/techinsider TWITTER: https://twitter.com/techinsider INSTAGRAM: https://www.instagram.com/businessinsider/ TUMBLR: http://businessinsider.tumblr.com/

A minitankot gyártó cégnek valószínűleg egy ilyen filmszerepnél nem is kell jobb marketing, főleg hogy a filmesek szívesen pakolják be a legőrültebb üldözési jelenetekbe az extrém járgányt. Dwayne The Rock Johnsonnak ráadásul ismerős is korábbról, ő a G.I. Joe 2-ben már vezette a korábbi típust:

Gi Joe 2 Retaliation Movie Clip # 1 “The Tank”

Gi Joe 2 Retaliation Movie Clip # 1 entitled “Re-Enlisting”, featuring a huge and destructive Tank ! Join us on http://facebook.com/FreshMovieTrailers & http://twitter.com/mytrailerisrich Gi Joe 2 Retaliation Movie Clip # 1 “The Tank”. Subscribe now to get the best and the latest movie trailers, clips and videos !


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
A Facebook-on is beköszön a MI
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 19.