Autó

Erre jó a luxusautó automata

  • Szerző:nuus
  • 2017.05.27 | 08:16

Vannak vállalkozások, amelyeket közép-európai szemmel nézve nehéz értékelni. A problémát sem látjuk, amit megold. Ezeknek állatorvosi lovasszobrát most indították be Szingapúrban: egy automatát, amiből használt sportkocsikat lehet venni.

Fotó: Autobahn Motors / Facebook

Már magát az automata szót is óvatosan kell használni, egy 15 emelet magasságú, a páternoszter elvén működő robotgarázsról van szó. Csak ahelyett, hogy a lift az emeletre vinne fel minket, lehoz egy Bentley-t vagy egy retró Ferrarit.

A vásárlók egy érintőképernyőn választhatják ki, hogy melyik autót akarják megnézni. Az automatika a kocsi kikérése után két perccel már meg is nézhetik a gépet. A cég azért döntött a magas, automata parkolóházhoz hasonló dizájn mellett, mert Szingapúrban drágák a telkek. És persze innovatívabbnak is tűnik a kereskedő, mintha csak egy murvás parkolót bérelne valahol Szingapúr-Alsón.

Van, hogy az ember vágyik egy Murcielagóra és egy Snickersre

Az automatában jelenleg a modern luxusautóktól az igazi klasszikusokig minden megtalálható. A legrégebbi darab egy 1955-ös Morgan Plus 4. Az sajnos egyik riportból sem derül ki, hogy kártyával, készpénzzel vagy apróval lehet-e fizetni a milliós autókért.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.