Autó

Csak egy bolond próbálna Teslát lopni

Vagy betörni egybe.

A kaliforniai Berkeley-ben mostanában elszaporodtak az autófeltörések, a hatóság viszont képtelen volt megtalálni a tettest. Egészen addig, amíg egy Teslát tört fel az illető, ugyanis az autó végigkamerázta, ahogy a tettes ügyködik – írja a Teslarati.

Szerencsére be volt kapcsolva a Sentry mód, aminek köszönhetően a Tesla kamerái folyamatosan forogtak, a tulajdonos pedig eljuttatta a felvételeket a rendőrséghez. Innentől már elég könnyű dolguk volt, ugyanis a felvételeken egy ismerős arc köszönt vissza: Derrick Conerly, akit korábban lecsuktak erőszaktételért. Szabadlábra helyezték, viszont hordania kellett egy bokapántot, ami fel volt szerelve GPS-szel.

Ennek köszönhetően gyorsan el is kapták, mondjuk azt nem értjük, hogy a rendőrség miért nem nézte meg, merre jár Conerly, elvégre ha összevetették volna a GPS adatait a kocsifeltörések helyszíneivel, hamar meglett volna az összefüggés. Végül is, így külső szemlélőként nem tűnik alaptalannak utánanézni egy bűnözőnek, ha a környéken sorozatos bűncselekmények történnek.

Címlapkép: Pixabay


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló