Forma-1

Bernie Ecclestone keményen beszólt a Ferrarinak

  • Szerző:nuus
  • 2020.12.14 | 13:18

Szerinte egyetlen nagy és alapvető probléma van a maranellói istállóval, és ki is mondja mi az, na ez az amit nagyon szeretünk benne!

Ugyan Bernie Ecclestone 2017 óta már nem irányítja a Forma-1-et, a brit üzletember neve örökre összefüggésben marad a sportággal. 90 éves kora ellenére a mai napig megszólal, és fiatal felesége mellett tengeti életét. Ezzel szemben a Ferrari egész évben szenvedett, és már nekünk volt rossz nézni, hogy mi történik a legendás olasz csapattal.

Én nem akarok megbántani senkit, de én mindig úgy hittem, hogy a problémát az olaszok jelentik. Nálunk mindenki irányítani akar, és mindenkinek vannak saját ötleteik. Ez nem baj, de a siker így nem lehet borítékolható, be kell vonniuk a németeket, a franciákat, az angolokat  és olyan embereket, akik másképp gondolkodnak mint ők.

– jelentette ki Ecclestone.

Hát igen, mert az amit most produkált a maranellói csapat, arra tényleg szavak nincsenek. Reméljük összeszedik magukat a következő szezonra, mert így nem mehet tovább. Az egykori vezér szavaival pedig nem lehet vitába szállni, mert nincs olyan ember aki jobban belelátna a működésébe mint ő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló