Motor

Itt a Ducati Scrambler 1100 Pro, akarni fogod

  • Szerző:szaboakos
  • 2020.01.29 | 10:48

Kevés olyan motor van, amit zsigerből akar az ember, na ez a Ducati 1100 olyan, nem tudod miért, de vágysz rá.

Megérkezett a Ducati Scrambler 1100 Pro és a motor Sport Pro névre hallgató csúcsváltozata is. Még csak nem is különösebben drága, egészen kedvező áron kínálják a szabadság szerelmeseinek.

Ducati Scrambler

Mindig van meglepetés, ha motorokról van szó, most a Ducati mutatta be az új Pro névre keresztelt Scrambler 1100-et. Újdonságai főként esztétikai módosítások, új grafika, új kipufogó, új üléshuzat, rövidebb hátsó sárvédő, de pont ezek miatt leszel belé szerelmes, és ezért jön az a zsigeri vágy, hogy baromira akarod.

Ducati Scrambler

Emellett bemutatták a Scrambler 1100 Sport Pro névre hallgató csúcsváltozatot is, mely Öhlins futóművet és keskenyebb és laposabb kormányt, és a tankon látható hatalmas 1100 feliratot kapja meg pluszban.

Ducati motor

Az új modellek márciusban jönnek, technikailag nem változtak, maradt a fullos elektronika ABS, üzemmód választó, kulcs nélküli indítás, LCD kijelző, USB az ülés alatt. Illetve marat az 1078 ccm³-es 86 lóerős V2 a szíve a motornak. Persze lehetne erősebb, de ide nem kell, itt a stílus az ami megfizethetetlen. Vagyis, megfizethető, valamivel 4,5 millió felett fog jönni a Sport Pro.

motor

A Ducati az elektromos motorokban látja a jövőt. Claudio Domenicali cégvezető nemrég azt nyilatkozta, ” a jövő elektromos, és mi nem állunk távol a tömeggyártástól”. A Harley motorja már kész, kíváncsian várjuk már az időt, amikor az elektromos motorok fognak versengeni a vásárlók kegyeiért.

Képek: Ducati


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.