Motor

Durva elektromos bringákat mutatott be a Ducati

  • Szerző:nuus
  • 2020.11.25 | 16:48

Az e-bike verseny napról napra egyre hevesebb, egyre több autógyártó ugrik be a szegmensbe, hogy megszerezzen egy szeletet a tortából, hiszen aki lemarad, az kimarad.

Alig néhány hete a Harley-Davidson bejelentette, hogy beszáll a buliba az e-bike üzletágával, és még a lenyűgöző Serial 1 koncepciót is megmutatta. Azonban az egyik gyártó, amely versenytársaival szemben már régebb óta a piacon van, bejelentette, hogy frissíti elektromos hegyikerékpár-sorozatát 2021-re. A Ducati új, nagy teljesítményű elektromos hegyi-kerékpár palettát fog forgalomba hozni.

A Ducati család legújabb tagja az új TK-01RR elektromos enduro kerékpár, amelyet terepre szántak. A motor motorja a nemrég megjelent Shimano EP-08 középhajtású motor, amely mindössze 2,4 kilót nyom. Mégis, a motor lenyűgöző nyomatékot kínál, amely elegendő ahhoz, hogy 400% -os segítséget nyújtson a legmagasabb üzemmódban.

A többi Ducati e-kerékpárhoz hasonlóan az akkumulátor is a kerékpárra van felszerelve, ami segít a kerékpár súlypontjának leeresztésében és központosítja a súlyt. Megkapja a Shimano XT hidraulikus tárcsafékeket is, 12 sebességes váltóval, 180 mm-es Öhlins RXF 38 villával és 170 mm-es Öhlins TTX hátsó lengéscsillapítóval, a legújabb Pirelli Scorpion e-MTB S abroncsokkal.

A Ducati TK-01RR ára 7 995 dollár, a szállítás pedig 2021 februárjában kezdődik. A Ducati frissítette a tavaly megjelent MIG-S-t is, amely a legújabb fejlesztésű Shimano akkumulátort kapta, és a vázat is módosították. Az új 2020-as Ducati MIG-S ára 5 495 dollár lesz, és 2021 áprilisában lesz elérhető.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló