Belföld

16 éves budapesti fiú lőtte magát fejbe: A lövedék áttörte koponyáját és az agyába fúródott

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.04 | 14:50

Tibor az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor elsült

A Metropol számolt be róla, hogy gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy 16 éves fiú a VII. kerületben kedd délután.

rendorseg
Kép: Pixabay

Tibor az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor elsült. Az édesanya, Erzsébet a baleset után nem sokkal nyilatkozott a lapnak.

A lövedék áttörte Tibor koponyáját és az agyába fúródott. Ezekben a pillanatokban is küzdenek érte

– mondta a Metropolnak kedd délután az aggódó édesanya, aki szerint a fiának semmi problémája nem volt az életben, így a szándékos öngyilkossági kísérlet lehetősége fel sem merült a családban.

Éppen teregetett, amikor meghallotta a fegyver hangját, és amikor odanézett, látta, hogy a fia a padló fekszik. Először azt hitte, hogy azonnal meghalt, ezért megszaggatta a ruházatát, majd magához ölelte.

A mentőket a vendég fiú értesítette

– elevenítette fel a történteket az anya.

A család állítása szerint nem került rossz társaságba, de azt nem tudják, hogyan szerezte a pisztolyt és a gumitöltetet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága a lapnak azt is elmondta, hogy lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. január 3-án 13 óra 16 perc körül egy VII. kerületi lakásban egy tizenéves fiú eddig tisztázatlan körülmények között fejbe lőtte magát egy gumilövedékes pisztollyal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló